Pronađen i treći telefon ubijene pjevačice, još uvijek na vještačenju
Jelena Marjanović

Ubistvo Jelene Marjanović

Pronađen i treći telefon ubijene pjevačice, još uvijek na vještačenju

Sedam dana nakon što je policija došla do trećeg telefona ubijene pjevačice Jelene Marjanović, uhapšen je njen muž Zoran, koji je osumnjičen za brutalnu smrt mlade žene.

Aparat se još vještači, a kako saznaju Novosti, unutra je pregršt slika, među kojima je najviše onih na kojima je mala Jana, Jelenina ćerkica. Ipak, ono što najviše "muči" istražne organe jeste činjenica da je telefon korišćen i posle njene smrti.

Tokom dosadašnjih saslušanja niko od Marjanovića nije pomenuo da je Jelena koristila tri mobilna telefona. Jedan je pronađen nedaleko od njenog tijela 3. aprila prošle godine, drugi istog dana u kući, dok se za treći nije znalo.

- Osmog septembra ove godine jedan Borčanin je pronašao mobilni nedaleko od kuće gdje žive Marjanovići - navodi izvor beogradskog lista.

Prema riječima izvora, u modernom "androidu" ima gotovo 16 gigabajta fotografija i snimaka. Na njima je zabilježen čak i Janin poslednji rođendan, koji je provela sa majkom. Ovo otkriće, posle gotovo godinu i po danonoćne istrage, bacilo je novo svijetlo na monstruozan zločin. Ipak, među slikama se našla i jedna koja je uznemirila policiju. Riječ je o fotografiji spomenika ubijene Jelene.

U dogovoru sa tužilaštvom policija je odlučila da uhapsi Zorana Marjanovića. Nedavno mu je po drugi put produžen pritvor.

- Ima i Zoranovih fotografija, njene majke, kao i ostalih članova porodice Marjanović i Krsmanović - navodi izvor.

- Tu su i slike nekih ljudi, nepoznatih javnosti, koji se sada pozivaju na razgovor. Unutra je i određena prepiska i sve je to sada u rukama policije. Ima i određenih kontakata, koji u ovom trenutku najviše i interesuju istražne organe.

Mladić koji je našao telefon se uplašio, a vrlo brzo se pročulo među njegovim društvom do kakvog je telefona došao. Uskoro su mu na vrata zakucali i policajci. Dao je detaljnu izjavu i potpisao. O pronalasku telefona je detaljno saslušan i njegov otac, koji je zatražio da se i poligrafski testira kako bi dokazao da je njegov sin do telefona došao slučajno.

Telefon im je oduzet i poslat na vještačenje kako bi se utvrdilo da li na njemu ima otisaka i bioloških tragova. Pored toga, uzet je i listing odlaznih i dolaznih poziva, kao i komunikacija tekstualnim porukama. Češljaju se i aplikacije za besplatnu komunikaciju ("Vajber", "Vatsap"), koje je imala instalirane u svom telefonu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.