Tina Tarner se vraća iz penzije
Tina Tarner

Simply the Best

Tina Tarner se vraća iz penzije

Uspjeh popularnog mjuzikla “Mamma Mia” bio je dovoljan motiv za njegovu rediteljku Filidu Lojdda započne rad na sličnom projektu. Naime, ona će u budućnosti raditi na mjuziklu o legendarnoj pjevačici Tini Tarner.

“Plan mi je da ovu muzičku divu predstavim baš onako kako njena pjesma kaže, jednostavno najboljom (Simply the Best)”, rekla je Lojdova.

Ono što je zanimljivo je da će rad na ovom projektu značiti Tinin povratak iz penzije u koju je otišla 2010. godine.

“Nisam to željela, ali sam dobila toliko pisama fanova, da sam morala da se vratim. Barem na kratko”, rekla je pjevačica.

Tinin život je već prikazan 1993. godine u filmu “What’s Love Got to Do With It”.

 Azramag.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.