Pretučen sin predsjednika Apelacionog suda
KCCG

Uhapšeni osumnjičeni

Pretučen sin predsjednika Apelacionog suda

Petar Dujović (22), sin predsjednika Apelacionog suda Crne Gore Mušike Dujovića, pretučen je u nedjelju veče oko 23 sata u podgoričkom naselju Blok 5.

To je "Vijestima" nezvanično rečeno iz podgoričke policije, čiji službenici su danas uhapsili osumnjičene za napad na Dujovića. 

"Zbog sumnje da je napao Dujovića danas je uhapšen Stefan Bošković (25)", kazao je ranije sagovornik "Vijesti". Nešto kasnije je uhapšen i drugi osumnjičeni Filip Radulović (29). 

Prema saznanjima "Vijesti" Dujović je pretučen nakon verbalnog konflikta sa njemu dva nepoznata muškarca. 

Nakon prepirke, oni su ga više puta udarali po glavi, rukama i nogama, nanoseći mu više povreda zbog čega je iste noći zadržan u Kliničkom centru. 

O događaju je obaviješteno Osnovno tužilaštvo, čije izjašnjenje se čeka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.