Stigla zima: Bijele se brda u komšiluku (FOTO)

Na Zlataru 10 centimetara

Stigla zima: Bijele se brda u komšiluku (FOTO)

Kišu koja je tokom noći počela da pada u tri opštine Polimske doline u višim predjelima tokom jutarnjih časovima zamijenio je snijeg.

Na Zlataru ga ima oko 10 centimetara dok u brdima iznad Priboja i Prijepolja visina bijelog pokrivača iznosi 5 centimetara, u Novoj Varoši zabijelio se i centar grada. 

Rukovodilac Odeljenja za investicije opštinske uprave Nova Varoš Dejan Grbić kaže da su svi putni pravcu na područiju ove opštine prohodni te da snijeg nije donio veće nevolje žiteljima.

NovaVarosslika1ARovcanin

Nova Varoš

"U višim predjelima Zlatara, Javora, Murtenice visina sniježnog pokrivača iznosi oko 10 centimetara, snijega ima i u gradu ali znatno manje. Svi putni pravci su prohodni tako da se saobraćaj odvija bez većih problema", ističe Grbić.

sneg1

Kiša koja bez prestanka pada više od 12 časova u Prijepolju nije uticala da dođe do povećaja vodostaja na rijeci Lim, tako da nema opasnosti od njenog izlivanja.

Večernje novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.