Merlin prvi put u karijeri nastupa u Zadru
Dino Merlin

U februaru

Merlin prvi put u karijeri nastupa u Zadru

Po prvi put u karijeri Dina Merlina destinacija je sunčani Zadar i to u februaru 2018. godine u prekrasnoj areni nazvanoj po velikanu košarke Krešimiru Ćosiću.

Turneji “Hotel Nacional” Dine Merlina do sada je prisustvovalo preko 600 000 posjetilaca širom svijeta.
 
Ovaj istorijski susret Dine Merlina sa publikom u Zadru, gradu koji je britanski Guardian proglasio “hrvatskom prijestolnicom cool-a“, zakazan je za subotu, 10.2.2018.

“Izuzetna mi je čast predstaviti se u zdanju koje je dobilo ime po jednom od heroja iz moje mladosti - velikom Krešimiru Ćosiću. Jedva čekam da izađem pred sve te divne ljude koje ću po prvi put sresti u Zadru. Ne sumnjam da će ova noć 10.2. ostati u lijepom sjećanju za sve nas.”, kazao je Merlin.
 
Ulaznice za koncert u Zadru kreću u prodaju u srijedu, 1.11.2017. u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a sve dodatne informacije o ovom koncertu kao i o narednim koncertima turneje “Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici www.dinomerlin.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.