Mladić osumnjičen za silovanje pušten da se brani sa slobode
Dom u Podgorici

Nakon saslušanja

Mladić osumnjičen za silovanje pušten da se brani sa slobode

Devetnaestogodišnji A.M. iz Rožaja, osumnjičen za silovanje, pušten je večeras nakon saslušanja da se brani sa slobode.

Prethodno je saopšteno da su službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili A.M. (19) iz Rožaja, sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je silovao osamnaestogodišnjakinju.

''Sumnja se da je A.M. počinio krivično djelo 20.10.2017. oko 17,00 sati, u II fazi Starog studenstkog doma u Podgorici, gdje je savladao otpor oštećene i prinudio je na seksualni odnos'', navedeno je u saopštenju policije.

Kako dodaju, oštećenoj je pružena medicinska pomoć. A.M. je lišen slobode sjutradan ujutru.

On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.