Škrelja: Dosta je sukoba u Skupštini, kazne kao za uličarsko ponašanje
Luiđ Škrelja

Snosiće se posljedice

Škrelja: Dosta je sukoba u Skupštini, kazne kao za uličarsko ponašanje

Svi oni koji se u srijedu budu ponašali kao na ulici snosiće posljedice, poručio je predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja.

On je kazao da se nada da neće biti sukoba na premijerskom satu u srijedu, kada dolaze i poslanici Demokratskog fronta.

Kaže da se on, ni njegova partija, nikada nijesu svađali.

"Šta će drugi da urade ja ne mogu da prejudiciram. Mislim da je bilo dosta takvih scena, jer je ovo krovni dom u svakoj državi, zašto ne bi bio i u našoj maloj Crnoj Gori. Mislim da će građani itekako da znaju da cijene i da procijene ko je taj koji izaziva sukobe, a ko ih izbjegava. Nema nikakvih potreba za ekcesima, ne na sljedećem Premijerskom satu koji je u srijedu, nego nije bilo potrebe nikada dosad za tim. Javnost dobro zna da smo u ovoj sali, u skladu sa poslovnikom, omogućili ekipi DF-a ne da se svađa, no da nam se argumentovano suprostavi", rekao je Škrelja.

Pink M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.