Pogledajte prvu fotografiju Tare Đoković (FOTO)
Jelena Đoković

Jelena pred svijetom pokazala kako doji bebu

Pogledajte prvu fotografiju Tare Đoković (FOTO)

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, prvi put je objavila fotografiju ćerkice Tare.

Na fotografiji se vidi kako Jelena drži u naručju i doji Taru. Na fotografiji se nalazi i Pjer, jedna od tri pudlice koje imaju Jelena i Novak.

1309773213966775263611710452007417501858421276672nff

Foto: Instagram

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su roditelji po drugi put, a na svijet je 2. septembra u večernjim časovima došla malena Tara koja je rođena u velelepnom bolničkom kompleksu Grejs Keli u Monaku.

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.