Tužba od 5miliona dolara: Zatvorenik tuži zatvor zbog erekcije od 91 sat
Ilustracija

Kršenje građanskih prava

Tužba od 5miliona dolara: Zatvorenik tuži zatvor zbog erekcije od 91 sat

Zatvorenik, koji je navodno imao erekciju od 91 sat, planira da pokrene tužbu od 5 miliona dolara protiv zatvora u Pitsburgu u Oklahomi zbog kršenja građanskih prava, prenosi Vašington post.

Tridesetdvogodišnji Dastin Lens kaže da su ga čuvari ismijavali, umjesto da mu ponude medicinsku pomoć, prenosi B92.

Lens je u decembru 2016. progutao "misterioznu pilulu" koju mu je dao drugi zatvorenik, nakon čega je pretrpio dugotrajnu bolnu erekciju. 

On navodi da je tom prilikom zadobio trajne povrede, i da je prošlo četiri dana od uzimanja pilule prije nego što je njegov slučaj shvaćen ozbiljno. 

Inače, medicinski naziv za iznenadnu, neprovociranu i neželjenu bolnu erekciju, koja traje duže od nekoliko sati, je prijapizam.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.