Okončana talačka kriza u Nanitonu, uhapšen muškarac, nema žrtava
Ilustracija

Engleska

Okončana talačka kriza u Nanitonu, uhapšen muškarac, nema žrtava

Britanska policija okončala je večeras talačku krizu u zabavnom parku u Nanitonu, u centralnoj Engleskoj, uhapsivši naoružanog muškarca koji je kao taoce držao nekoliko sati dva člana osoblja kuglane u sklopu tog parka, pri čemu niko nije povrijeđen niti ubijen, javlja Bi-Bi-Si.

Mehdi Amšar, direktor kompanije "MFA Boul" u čijem je vlasništu kuglana, rekao je za Bi-Bi-Si da je policija upala u taj objekat i okončala talačku krizu.

Britanska policija, za sada, nije iznijela nikakav komentar, ali je ranije danas saopštila da je "u toku incident" koji nema veze s terorizmom.

Amšar je prethodno rekao za Skaj njuz da je jedan muškarac uzeo za taoce dva člana osoblja i drži ih u kompleksu, dodavši da pretpostavlja da je naoružani muškarac bivši suprug ili bivši dečko jedne od zaposlenih, prenio je AP.

Prema njegovim riječima, svim korisnicima kuglane omogućeno je da bezbjedno napuste prostorije i niko od njih nije povrijeđen, ali je naveo i da, otkako je incident prijavljen, nije uspostavljen kontakt sa dva člana osoblja kuglane koji su taoci.

Policija Vorvikšajera u centralnoj Engleskoj nije na Tviteru objavila više detalja o incidentu, ali su na društvenim mrežama danas po podne objavljeni navodi da naoružani muškarac drži taoce u kompleksu koji obuhvata bioskop, dječju igraonicu, kuglanu i restorane, prenio je Rojters.

Policija je, nakon što je izbio incident, građane upozorila da izbjegavaju kretanje u tom dijelu grada, a očevici su naveli da je oblast oko parka Bermuda, tržnog centra na otvorenom, blokirala naoružana policija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.