Hit predstava „Više od  terapije“ u KIC-u

Sjutra

Hit predstava „Više od terapije“ u KIC-u

Hit predstava„Više od terapije“, sa večernje scene Gradskog pozorišta, biće izvedena u ponedjeljak u 20 sati, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“. Po drami Kristofera Duranga, predstavu je režirala Alisa Stojanović.

Predstava se na duhovit način bavi istraživanjem pravila ponašanja u savremenim muško-ženskim odnosima. Djelo duboko komunicira sa pitanjima ljudske psihe i seksualnosti, otkrivajući niz likova koji se, tražeći psihoterapeutsko izlječenje, zapravo nalaze u tragikomičnim situacijama začaranog kruga u kome je i psihoterapeut jednako spreman da postane pacijent i traži pomoć za sebe.

Komad „Više od terapije“ inspirisao je Roberta Altmana da 1987. godine snimi istoimeni film, ali ga je Durang, nezadovoljan ekranizacijom, ocjenio kao „vrlo nesrećan projekat”.

Igraju: Pavle Ilić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Ivona Čović-Jaćimović, Branko Ilić i Emir Ćatović.

Dramaturg je Milica Piletić, scenograf Darko Nedeljković, kostimograf Jelena Đukanović, a izbor muzike uradio je Ivan Brkljačić. Koreograf je Jovica Nikolić, koji sa Slavkom Nelević potpisuje i scenski pokret. Asistent scenografa je Smiljka Šeparović, a asistent kostimografa Milena Đurđić. Saradnici u produkciji su Ana Medigović i Vukosava Tomović.

Karte se mogu rezervisati na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ ili pozivom na broj: 020/ 664-237.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.