Berane: Zaplijenjena automatska puška i pištolj
Ilustracija

U odvojenim akcijama

Berane: Zaplijenjena automatska puška i pištolj

Beranska policija je u odvojenim akcijama zaplijenila automatsku pušku i pištolj s pet metaka u posljednjih nekoliko dana.

Kako je saopšteno iz policije, tokom kontrole u blizini ugostiteljskog objekta „Park kafe“, u kojem je boravilo više bezbjednosno – interesantnih lica pronađe je odbačeni pištolj CZ kalibra 7.65 mm, s okvirom u kome se nalazilo pet metaka.

"U CB Berane su privedeni D.K. (25), N.J. (25), I.S. (20), M.Ć. (29) i Ž.V. (26) iz Berana. Od njih su uzete izjave. O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji će kvalifikovati krivično djelo nakon vještačenja oružja u Forenzičkom centru", istaknuto je u saopštenju.

Beranski policajci su danas pronašli automatsku pušku M70 AB2 u kući koju koristi R.D.(32)

"Automatska puška upućena je u Forenzički centar radi vještačenja, a protiv R.D. će nadležnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", kazali su iz policije.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.