Kaluđerović: Cetinje da bude grad oslobođen partokratije
Ivica Kaluđerović

Najvidljiviji problem Prijestonice

Kaluđerović: Cetinje da bude grad oslobođen partokratije

Predsjednik Crnogorske na Cetinju i nosilac liste ove partije na izborima 26. novembra Ivica Kaluđerović izjavio je danas da su mu tokom terenskih aktivnosti uoči izbora sugrađani govorili o partokratiji kao jednom od najvidljivijih problema u Prijestonici.

„Jedan od najvidljivijih problema na Cetinju je partokratija, preko koje oni koji su najmanje sposobni parazitiraju na račun Cetinjana koji umiju da rade svoj posao i koji svoj posao vole. Zato se ja u ime Crnogorske javno obavezujem da ćemo kao učesnici buduće vlasti u Prijestonici snažno da utičemo da se za javne poslove biraju najsposobniji među građanima Cetinja“, rekao je Kaluđerović.

Zabrinjavajuće je, dodaje Ivica Kaluđerović, da se u krugu onih koji su danas najuticajniji na Cetinju lojalnost partiji više cijeni nego usmjerenje ka opštem dobrom. Sa takvom praksom jednom mora da se stane, a prva sljedeća prilika za to su izbori.

„Pozivam Cetinjane da glasaju za Crnogorsku, a mi se javno obavezujemo da ćemo po konstituisanju nove cetinjske vlasti pozvati one građane Cetinja koji dokazano vole svoj grad i koji su autoriteti u našem gradu, da zauzmu najodgovornija mjesta u upravljanju Cetinjem i da takvim pristupom zajedno nastavimo borbu protiv partokratije i nepravde“, zaključio je Kaluđerović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.