Škrelji, Gegaju i Dukaju ponovo prijetili ubistvom

Na Instagramu

Škrelji, Gegaju i Dukaju ponovo prijetili ubistvom

Aktuelnom i bivšem poslaniku Demokratske partije socijalista Luiđu Škrelji i Nikoli Gegaju, kao i politikologu iz Tuzi Kristijanu Dukaju, ponovo je, na društvenim mrežama, zaprijećeno ubistvom, piše Pobjeda.

Prijetnje je, putem svog instagram naloga, uputio izvjesni Lui Dušaj. On je na toj društvenoj mreži, kako prenosi portal malesia.me, objavio zajedničku fotografiju Škrelje, Gegaja i Dukaja ispod koje je napisao da su njih trojica izdajnici i da ih treba kazniti smrću.

Portal malesia.me navodi kako ovo nije prvi put da se Škrelji, Gegaju i Dukaju prijeti smrću. Dvojici funkcionera DPS-a, zajedno sa njihovim kolegom Halilom Dukovićem, Lui Dušaj prijetio je i prošle godine, jer u parlamentu nijesu podržali izmjene i dopune Zakona o teritorijalnoj organizaciji, kojim se otvara put da Tuzi i Malesija dobiju status punopravne opštine. Na fejsbuk stranici „Malesia Tuz“ tada je objavljena posmrtnica na albanskom jeziku u kojoj se navodi da su njih trojica tragično preminuli, te da će im parastos biti upriličen na groblju Čepurci u Podgorici.

Na istoj stranici, takođe, je objavljena i zajednička fotografija Gegaja, Dukovića i Škrelje iznad koje je pisalo da su oni izdajnici albanske nacije i da ih treba ubiti.

Povodom posljednjih prijetnji funkcioner DPS-a, Nikola Gegaj, Pobjedi je kazao da ne obraća pažnju na „budalaštine koje piše Lui Dušaj“ i da ga one nijesu uplašile.

„Ne može niko da me zastraši. Bio sam i uvijek ću biti privržen politici porogresivnih snaga koje predvodi DPS i njen predsjednik Milo Đukanović. Ta ista politika je u najtežim vremenima sačuvala mir, multietnički sklad i toleranciju. Obnovila državnost Crne Gore i sačuvala manjinske narode od one iste politike koja je vođena na Kosovu od strane režima Slobodana Miloševića. Danas je Crna Gora uvažena u Tirani, Vašingtonu, Briselu i Ankari. Ponosan sam na tu politiku i iskreno govoreći bojim se samo Boga i nikog više“, poručio je Nikola Gegaj.

On je Pobjedi kazao i da neće podnositi krivičnu prijavu protiv Luija Dušaja jer on, kako je rekao Gegaj, nije vrijedan ni toga.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.