Mesi iz čarape izvadio tabletu i progutao je (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Usred utakmice

Mesi iz čarape izvadio tabletu i progutao je (VIDEO)

Lionel Mesi ponovno je predvodio Barselonu i golom i asistencijom srušio Olimpijakos (3:1) u 3. kolu Lige šampiona.

Katalonska ekipa zadržala je prvo mjesto u grupi D ispred Juventusa, a nevjerovatni Argentinac postigao je 97. gol u takmičenju te je drugi na listi iza Kristijana Ronalda (110).

Međutim, pored još jedne odlične predstave jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ono o čemu se priča je njegov potez sa početka utakmice.

Mesi je u 10. minutu nešto izvadio iz čarape i pojeo. Katalonski Sport saznao je da je u pitanju tableta glukoze. Takođe, novinari su otkrili da je najbolje vrijeme za uzimanje tablete u prvih 15 minuta utakmice, kada mišići dožive početni napor.

Zanimljivo, fudbaleri često takve tablete uzimaju tokom zagrijavanja ili uoči samog početka utakmice, no Mesi je očigledno imao drugačije planove.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.