Zoran Marjanović govorio o
Zoran Marjanović

Osumnjičen za ubistvo supruge

Zoran Marjanović govorio o "gradu mrtvih" još kao desetogodišnjak (VIDEO)

Zoran Marjanović koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Skrenuo je pažnju na sebe kada je imao samo deset godina pojavivši se u TV emisiji u kojoj je pričao o svojim "iskustvima" sa natprirodnim pojavama.

Jednostavno zaspim i odvoji mi se astralno tijelo. To ni ne znam, jednostavno vidim cijelu sobu ovdje, a vidim i sebe u krevetu i sve ostale. Onda izađem kroz vrata, a zatvorena su, prolazim tako, onda kroz oblake i eto stignem.

Ovako je prije 28 godina govorio Zoran Marjanović koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Skrenuo je pažnju na sebe kada je imao samo deset godina pojavivši se u TV emisiji u kojoj je pričao o svojim "iskustvima" sa natprirodnim pojavama, podsjećajuju Večernje Novosti.

Na pitanje novinarke šta je za njega astralna projekcija, šta je to astralni svijet, Zoran odmah odgovara da je to "grad mrtvih".

- Počeo sam da "putujem" od prvog razreda. U snu kad zaspim, onda sam išao do prvog nivoa astrala i eto tako - govorio je Zoran.

- Ima ukupno četiri negativna i sedam pozitivnih nivoa astrala al` možda ima i više negativnih, ne znam. Ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice, uglavnom za one što ne rade pozitivno.

Zoran je govorio i o vanzemaljcima, objašnjavajući kako treba ponovo da dođu na Zemlju da nas posjete. Tvrdio je da oni mogu da mijenjaju lik, da budu astral.

- U svom letećem objektu, oni sa njim ne upravljaju kao na primjer sa nekim volanom, nego oni mentalno, na primjer ako pomisle kojom brzinom da ide, on tako ide - pričao je desetogodišnjak.

Zoran je pričao o tome kako je "pitao vanzemaljce o našoj planeti i da su oni rekli da je jedina bolest od koje prijeti ozbiljna opasnost sida. U daljem razgovoru je pričao o lijeku za sidu i mnogim drugim bizarnim stvarima.

Izvor:novosti.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.