Nuhodžić: Akcije se nastavljaju, još jače protiv kriminala
Mevludin Nuhodžić

Dosadašnje akcije uspješne

Nuhodžić: Akcije se nastavljaju, još jače protiv kriminala

Policija će u saradnji sa ostalnim državnim institucijama sprovoditi još jaču i odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, poručio je ministar unutrašnjih posova, Mevludin Nuhodžić.

Tokom ovog mjeseca policija je obavila više akcija na primorju tokom kojih je, od navodnih pripadnika kriminalnih klanova, oduzeto oružje, novac, vozila, dokumenta... U akcijama je privedeno više osoba. 

Nuhodžić, dosadašnje akcije u borbi protiv organizovanog kriminala, ocjenjuje uspješnim najavljujući još intenzivnije kontrole.

"Posljednje akcije policije pokazuju efikasnost i odlučnost države i uprave policije u borbi protiv organizovanog kriminala. Ove aktivnosti će se nastaviti još jače i još odlučnije i intenzivnije i naravno u saradnji sa drugim institucijama u državi, vjerujem da će one imati svoj puni efekat", zaključio je Nuhodžić.  

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.