Reakcija Putina na
Vladimir Putin

Malo se zbunio

Reakcija Putina na "glupu" izjavu ministra zapalila internet: Nasmijao se do suza(VIDEO)

Reakcija ruskog predsjednika Vladimira Putina na “glupu“ izjavu ministra poljoprivrede Aleksandra Tkačova “zapalila“ je društvene mreže.

 Na sastanku ruskih političara u Voronježu Tkačov je govorio o tome da Njemačka na godišnjem nivou izveze tri miliona tona svinjskog mesa, prenosi Avaz.ba.

- Godišnje izvezu tri miliona tona svinjskog mesa u Kinu, Indoneziju, Japan - rekao je Tkačov, a Putin je prasnuo u smijeh.

- Ali, Indonezija je muslimanska zemlja, tamo svinjetina nije dozvoljena - odgovorio mu je ruski predsjednik.

Ministar poljoprivrede je, vjerovali ili ne, uzvratio u Putinu riječima – “A u čemu je razlika?“, aludirajući na Južnu Koreju i Indoneziju koje je pomiješao.  

Putin je prasnuo u smijeh, kao i svi ostali političari u sali. .
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.