Uhapšen Baranin zbog ulične prodaje droge
Ilustracija

Pronađeno 114 grama marihuane

Uhapšen Baranin zbog ulične prodaje droge

Barska policija sinoć je uhapsila sugrađanina S.Z. (32), kod kojeg je kontrolom pronašla oko 114 grama marihuane.

"Službenici Interventne jedinice CB Bar su, preduzimajući aktivnosti u cilju sprječavanja tzv. ulične prodaje droge, primijetili S.Z. kod autobuskog stajališta. Kada su mu policijski službenici prišli radi kontrole, S.Z. se dao u bjekstvo odbacujući pvc zamotuljak u kojem se nalazila marihuana. Policijski službenici su ga sustigli i izuzeli zamotuljak sa drogom", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten Odsjek za borbu protiv droge čiji su službenici o svemu obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

S.Z. je lišen slobode.

"Kriminalistički tehničar CB Bar je uradio preliminarnu hemijsku analiza izuzete supstance kojom je utvrđeno da se radi o opojnoj drogi marihuana, bruto mase 113,9 grama, koja će biti proslijeđena Forenzičkom centru radi vještačenja", saopšteno je.

S.Z. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašećna proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.