Igračima Skenderbega za tri boda nagrada 100.000 eura
Foto: EPA

Remi donosi duplo manju sumu

Igračima Skenderbega za tri boda nagrada 100.000 eura

UEFA plaća pobjedu u Ligi Evrope 120.000 eura, a prvi čovjek Skenderbega igračima daje 20.000 manje da podijele u slučaju prve, istorijske pobjede za Albance u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Tako je bilo pred utakmicu protiv Jang bojsa, a tako je i sada, kada u Elbasan stiže srpski šampion.

"Ukoliko pobijede, naši igrači će podijeliti 100.000 eura, dok im remi donosi duplo manju sumu. To je dogovor koji datira od starta grupne faze i neće biti dodatnog premiranja", rekao je medijima predsjednik Skenderbega Ardijan Takaj.

Partizan sjutra uveče neće imati podršku navijača, kao ni Skenderbeg dvije nedjelje kasnije u Humskoj.

Na stadionu je dozvoljeno samo prisustvo delegacijama klubova koje ne smiju da broje više od 50 članova. Nema razloga da ovaj meč bude tretiran izvan fudbalskih okvira. Takođe, na stadionu neće biti dozvoljeno isticanje bilo kakvih nacionalnih obilježja. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.