URA dobila pozitivno mišljenje DRI-a
URA

URA dobila pozitivno mišljenje DRI-a

Državna revizorska institucija dala je pozitivno mišljenje na Godišnji finansijski izvještaj Građanskog pokreta URA.

Iz pokreta URA su napomenuli da kao jedan od najmlađih političkih činilaca po prvi put podliježu revizorskoj kontroli i istakli da će raditi na preporukama DRI-a kako bi otklonili i najmanje nedostatke u poslovanju.

Iz te partije je saopšteno da je finansijskom revizijom utvrđeno da je Godišnji finansijski izvještaj Građanskog pokreta URA za 2016. godinu u svim bitno materijalnim aspektima sastavljen i prezentovan na fer i objektivan način u skladu sa važećim okvirom finansijskog izvještavanja.

Dodali su i da su zahvalni revizorima na stručnom i profesionalnom odnosu i datim preporukama i savjetima za dodatno unapređenje poslovanja.

Naglasili su i da se pokret URA kao jedan od najmlađih političkih činilaca u dosadašnjem periodu postojanja susrijetao sa brojnim manjkavostima izbornog zakonodavstva. 

Uputili su još jedan poziv DPS-u da prihvati zahtjeve većinske Crne Gore i da termin prijevremenih parlamentarnih izbora čime bi se otpočeo rad na neophodnim izmjenama izbornog zakonodavstva po preporukama OEBS-a.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.