Šavnik: Rasvijetljene tri teške krađe
Ilustracija

Osumnjičeni lišen slobode

Šavnik: Rasvijetljene tri teške krađe

Policija Šavnika je na osnovu operativnih saznanja i prikupljenih materijalnih dokaza, rasvijetlila tri krivična djela teška krađa koja su počinjena u periodu od 9.-12. oktobra na području Opštine Šavnik, u mjestima Gornja Bukovica i Provalija.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela, policijski službenici OB Šavnik su lišili slobode i uz poseban izvještaj kao dopunu navedenih krivičnih prijava nadležnom državnom tužiocu u ODT u Pljevljima priveli L.J. (46) iz Šavnika.

Za njega je tužilac nakon saslušanja donio rješenje o policijskom zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

"Osnovano se sumnja da je L.J. podesnim predmetom polomio staklo na ulaznim vratima poslovnice Pošte Crne Gore u Gornjoj Bukovici, gdje je izvršio premetačinu i uz unutrašnjosti otuđio izvjesnu količinu novca i ključeve od kase, te da je nakon toga u mjestu Provalija takođe podesnim predmetom polomio stakla na prozorima kuća u vlasništvu V.Z. i M.Z, odakle je nakon premetačine otuđio veću količinu stvari, predmeta i alkoholnog pića", kazali su iz policije.

Dio otuđenih stvari i predmeta je pronađen kod osumnjičenog i biće vraćen vlasnicima.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.