Profesor Ranko Lazović podnio ostavku
Ranko Lazović

Nije zadovoljan kako je riješeno pitanje VMŠ

Profesor Ranko Lazović podnio ostavku

Član Senata u ime Medicinskog fakulteta, prof. dr Ranko Lazović, podnio je na sjednici ostavku, jer nije zadovoljan kako je riješeno pitanje Visoke medicinske škole. On je za Pobjedu kazao da u ovom slučaju nije poštovana akreditacija koju je prihvatio Savjet za visoko obrazovanje.

"Beranska bolnica nije nastavna baza i nije poštovan program koji je uradila radna grupa koju je imenovala smijenjena rektorka Vojvodić, a u kojoj sam bio ja, kao i dekan Medicinskog fakulteta" rekao je on.

S obzirom na to da, kako je dodao, "vidi da se pravila ne poštuju, ne želi u tome da učestvuje“.

Većinom glasova senatora juče je usvojena izmjena u organizaciji nastave Visoke medicinske škole, na prijedlog vijeća Medicinskog fakulteta UCG; 30 glasova je bilo za, tri uzdržana i tri glasa su bila protiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.