Saslušana sestra pjevačice, otac i brat odbili da svjedoče
Jelena Marjanović

Ubistvo Jelene Marjanović

Saslušana sestra pjevačice, otac i brat odbili da svjedoče

U Višem javnom tužilaštvu danas je završeno prvo saslušanje svjedoka u vezi sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila prošle godine.

Glavni osumnjičeni za ubistvo je pevačicin suprug Zoran Marjanović koji se nalazi u pritvoru od 15. septembra, prenose Novosti.

Oko 10 časova u tužilaštvo su stigli Miloš i Vladimir Marjanović, brat i otac osumnjičenog, koji su iskoristili svoje pravo da odbiju da svjedoče u ovom slučaju jer su u bliskom rodu sa osumnjičenim.

Izjavu je dala Teodora Krsmanović, sestra ubijene pjevačice.

Prema rečima jednog od advokata Zorana Marjanovića, Krsmanović je pozvana da svjedoči u svojsvtu oštećene, ali nije dala nikakav bitan iskaz vezan za sam zločin.

Prema njegovim riječima ona će ubuduće biti samo svjedok u postupku, a ne i oštećeno lice.

Ostali svjedoci biće saslušani sljedećeg ponedjeljka.

Pošto je istraga zatvorena za javnost, iskazi svjedoka se ne objavljuju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.