Pokušao je da siluje djevojku, a ona mu izmijenila lični opis

Engleska

Pokušao je da siluje djevojku, a ona mu izmijenila lični opis

Džonaton Holms iz Šefilda u Engleskoj je pokušao da djevojku uvuče u žbun da bi je silovao.

Strašno se prevario u procjeni žrtve. Djevojka se veoma vješto izborila sa manijakom, o čemu svjedoče brojne masnice i ogrebotine na njegovom tijelu, prenosi Klix. ba.

Džonaton je oko ponoći išetao iz svoje kuće i riješio da pronađe neku djevojku koja je sama na ulici. Bio je jako pijan, međutim, pa je djevojka uspjela da se odbrani i da ga ozbiljno povrijedi.

Ona ga je izudarala po cijelom tijelu i dodatno izgrebala. Počela je da bježi, ali on ju je uhvatio i prikovao za asfalt.

To mu je bila dodatna greška, jer je ona tada uzela ključeve i bukvalno ga unakazila.

Zbog napada, Holms je osuđen na četiri i po godine zatvora. Njegov advokat je u Džonatonovu odbranu rekao da se ne sjeća šta je uradio jer je bio pijan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.