Toni Cetinski 31. decembra na Trgu u Podgorici
Toni Cetinski

Doček Nove godine

Toni Cetinski 31. decembra na Trgu u Podgorici

Proslavljeni hrvatski kantautor Toni Cetinski, kako ekskluzivno saznaju Dnevne novine, uvešće građane Podgorice u Novu, 2018. godinu.

“Potvrđeno je sve sa menadžerom Cetinskog. Popularni pjevač će nastupiti u Podgorici na Trgu nezavisnosti, 31. decembra”, rekao je za Dnevne novine obaviješteni izvor iz organizacije dočeka.

Cetinski, koji je nedavno predstavio novu numeru “Nemam sreće s tobom”, kao najavu novog albuma, sasvim izvjesno će osim dobro poznatih hitova poput “Blago onom ko te ima”, “23. prosinac”, “Čovjek od leda”, “Kad žena zavoli”, “Opet si pobijedila”, “Onaj ko te ljubi sretan je”, “Zabluda” i drugih, premijerno izvesti i pokoju numeru sa predstojećeg albuma, koji će najvjerovatnije biti objavljen za Dan zaljubljenih naredne godine.

Podsjećanja radi, 1. januara na Trgu nezavisnosti nastupiće naš najpopularniji pjevač Sergej Ćetković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.