Socijaldemokrate samostalno u Tuzima

Jednoglasna odluka

Socijaldemokrate samostalno u Tuzima

Odbor Socijaldemokrata gradske opštine Tuzi, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Takođe, formiran je i izborni štab, čime je i u Tuzima i formalno otpočeta kampanja za predstojeće lokalne izbore.

Na sjednici je konstatovano da su SD Tuzi spremne za samostalan nastup. Detektovani su problemi sa kojima se stanovnici gradske opštine Tuzi suočavaju, razgovarano je o njihovim rješenjima, koja će biti inkorporirana u izborni program SD za Tuzi.

"Sjednici je prisustvovao i potpredsjednik SD CG, dr Damir Šehović, koji je istakao da su Socijaldemokrate, od svog osnivanja do danas, na svim izborima nastupale samostalno i zabilježile odlične rezultate koji su pokazali ispravnost naše politike, te da ga raduje što je to prepoznao i odbor u Tuzima, koji je apsolutno spreman za samostalan nastup i odličan izborni rezultat", saopšteno je iz ove partije.

Sjednici je prisustvovao predsjednik SD Glavnog grada dr Đoko Suhih, potpredsjednik SD Glavnog grada, Marko Rakočević, sekretar SD Glavnog grada, Tihomir Radinović i Emil Đokić, predsjednik Omladine SD Glavnog grada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.