Pronađeno tijelo Pera Damjanovića?
Kobilji Do

Nezvanično

Pronađeno tijelo Pera Damjanovića?

Beživotno tijelo koje su juče pronašli mještani Kobiljeg Dola, prema nezvaničnim informacijama do kojih je TVCG došla u tužilaštvu, identifikovano je. Riječ je o Nikšićaninu Peru Damjanoviću.

Iz policije su, međutim, zvanično saopštili da se radi na utvrđivanju identiteta putem DNK i drugih analiza.

Obdukcija tijela je završena, kazali su iz policije i dodali da će izvještaj obducenta biti upućen nadležnom tužiocu.

"Preliminarni izvještaj obducenta pokazao je da na tijelu postoje povrede u predjelu grudnog koša, nanijete vatrenim oružjem", kazali su iz policije i dodali da preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

Nestanak 37-godišnjeg Nikšićanina prijavljen je 4. septembra.

Mještani su juče pronašli tijelo muškarca u fazi raspadanja koje je bilo djelimično pokriveno zemljom.

6fc7abec6e13a6aa8f685a53a68c3fe0

Pero Damjanović

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.