Kongres Liberala 29. oktobra, kandidature do sjutra
Foto: LPCG

Potvrđeno na sjednici GOLP

Kongres Liberala 29. oktobra, kandidature do sjutra

Izborna konferencija Liberalne partije održaće se 29.10.2017. potvrđeno je na današnjoj sjednici Glavnog odbora LP.

"Oni su jednoglasno usvojili odluku o broju i načinu izbora delegata za konferenciju koju će činiti 133 delagata iz svih Odbora. Kandidature za predsjednika partije predavaće se do kraja dana, a Predsjedništvo LP potvrdiće kandidate za predsjednika partije na sjednici koja ce se održati sjutra o čemu ce javnost biti informisana", saopšteno je iz stranke.

Glavni odbor analizirao je i političku situaciju u državi i poziciju Liberalne partije u aktuelnim dešavanjima.

Izraženo je zadovoljstvo uspjesima koje je LP postigla na nacionalnom ali i međunarodnom nivou uz smjernice za segmentirano poboljšanje kvaliteta djelovanja u narednom periodu.

"Analizirana je i realizacija koalicionog sporazuma LP sa DPS i dugim konstituentima vlasti na državnom nivou i pozicije lokalnih samoprava. Glavni odbor je izviješten o pripremama za lokalne izbore na Cetinju i u Petnjici, na kojima LP očekuje uspješne rezultate i rast podrške. Odbori iz ovih gradova saopštili su da su spremni za nastup na predstojećim izborima a konačnu riječ donijeće uskoro organi partije", saopštili su iz te stranke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.