Direktor Milana u Portugalu pregovarao sa Vladimirom Petkovićem
Vladimir Petković

Mediji prenose

Direktor Milana u Portugalu pregovarao sa Vladimirom Petkovićem

Prema navodima italijanskih i švajcarskih medija Masimilijano Mirabeli, direktor Milana, sastao se ove sedmice s bh. trenerom Vladimirom Petkovićem, aktuelnim selektorom fudbalske reprezentacije Švajcarske.

Sastanak je navodno održan u Portugalu, kada je Petković u ovoj zemlji boravio sa švajcarskom reprezentacijom radi utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Pjerpaolo Marino, nekadašnji direktor Napolija, Udinezea, Atalante i još nekih italijanskih klubova insistira na tome da su takvi medijski navodi istiniti.

"Mirabeli se sastao s Petkovićem u Portugalu. Na kraju krajeva, bilo bi zaista čudno da je tamo otputovao privatnim avionom samo da bi vratio u Milan Andrea Silvu i Rikarda Rodrigeza", kazao je Marino za italijanske medije, prenosi Anadolija.

Špekulacije oko Petkovićevog preuzimanja Milana pojačale su se zbog loših rezultata na otvaranju sezone u Seriji A pod vođstvom Vinćenza Montele.

Sudbina sadašnjeg trenera Milana zavisi od rezultata u sjutrašnjem gradskom derbiju protiv Intera u osmom kolu Serije A.

Petkoviću rad u italijanskom fudbalu nije stran, jer je od jula 2012. do januara 2014. godine trenirao Lazio s kojim je osvojio Kup Italije.

Nakon toga je preuzeo reprezentaciju Švajcarske koju je odveo na EURO 2016 i tamo stigao do osmine finala. Rođeni Sarajlija trenersku karijeru počeo je u Bellinzoni, a trenirao je još Malcantone Agno, Lugano, Young Boys, Samsunspor i Sion.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.