Nakon godinu dana shvatio da je dobio na lutriji
Foto: Twitter

24 miliona dolara

Nakon godinu dana shvatio da je dobio na lutriji

Šezdesetosmogodišnjak iz Nju Džerzija ispričao je za lokalnu TV stanicu kako je otkrio da je osvojio 24,1 milion dolara nagrade Lutrije Njujork.

Džimi Smit iz mjesta Ist Orindž u američkoj saveznoj državi Nju Džerzi rekao je da je gledao večernje vijesti u kojima je išao prilog o tome da još uvijek nije podignuta nagrada od 24,1 milion dolara na lutriji, koju je neko osvojio 25. maja 2016. godine. 

“To me je natjeralo da pregledam listiće koji su bili u džepu moje košulje okačene u ormaru. Vidio sam veliki broj listića koje sam odigrao, uključujući i dobitni. Stajao sam tako minut razmišljajući: ‘Vidim li ja ono što mislim da jeste?’ Otvorio sam prozor i promolio glavu da udahnem svjež vazduh. Zaista sam bio sumnjičav. Morao sam da se uvjerim da je ovo stvarno”, rekao je Smit, prenose američki mediji. 

Smitov tiket, koji je kupio u prodavnici Renu u mjestu Tribeka, imao je dobitne brojeve: 5-12-13-22-25-35. 

Smit je otac dvoje djece i ima 12-oro unučadi. Rekao je da igra lutriju od šezdestih godina prošlog vijeka, ali da nikada nije žurio da provjeri svoje tikete. 

”Uvijek sam sebi govorio da ću tikete provjeriti kada budem imao vremena”, rekao je. 

Smit planira da održi “sve-porodičnu” diskusiju da razmotre šta će učiniti sa novim bogatstvom, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.