DPS Kotor Demokratama: Sumnjive potvrde vas dodatno kompromituju

Nadležni da utvrde da li su potvrde legalne

DPS Kotor Demokratama: Sumnjive potvrde vas dodatno kompromituju

Ne potcjenjujte inteligenciju crnogorskih građana, zamenjujući teze, svaki put kada vas uhvatimo u prevari i podvali, kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a Kotor Demokratama.

"Ako niste razumjeli, pitamo vas jasno: da li su vaši funkcioneri Vladimir Jokić i Mijomir Pejović u danu izbora, dakle 16. oktobra 2016. bili državljani Srbije? Potvrde kojima mašete, ne daju odgovor na pitanje koje izbjegavate već tri mjeseca. Štaviše suprotno, upravo te potvrde kao i način na koji ih štancujete, dodatno vas kompromituju", kažu iz DPS Kotor.

Pozvali su nadležne organe da utvrde koja su lica posredovala u "brzopoteznom ispisu funkcionera Demokrata iz srpskog državljanstva, da li je u tim radnjama bilo elemenata korupcije kao i da li su potvrde kojima mašete legalne".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.