DPS Petnjica: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

Kasno se sjetili Petnjice

DPS Petnjica: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

U Petnjici su Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori. I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Petnjica.

"Kasno se družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine. To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon", kažu iz DPS Petnjica.

Dodaju da "Bečićeve/Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta".

Iz DPS kažu da se ne može u Petnjicu sa "osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju".

"A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza", zaključuju iz DPS-a Petnjica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.