Na granici zaplijenjeno 21 kg skanka, jedna osoba uhapšena
Foto: Uprava carina

Akcija Uprave policije i Uprave carina

Na granici zaplijenjeno 21 kg skanka, jedna osoba uhapšena

Službenici Uprave carina i Uprave policije MUP-a su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, u vozilu kojim je upravljao albanski državljanin pronašli i oduzeli 21 kilogram skanka.

Carinski službenici Carinske ispostave Sukobin i policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su danas, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom ulaska u Crnu Goru kontrolisali pmv marke „Mercedes“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije, M.B. (23).

"Pregledom vozila carinski i policijski službenici su u šupljinama vozila, na više mjesta, pronašli sakrivenih 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 21 kilogram", navodi se u zajedničkom saoptenju Uprave carina i Uprave policije.

Lice je kako se dodaje uhapšeno.

"Shodno Protokolu o radu na ZGP Sukobin – Murićani, koji je zajednički granični prelaz Crne Gore i Albanije, lice, vozilo i droga su predati službenicima policije Albanije, radi daljeg procesuiranja", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.