Marković u ponedjeljak i utorak u zvaničnoj posjeti Makedoniji
Duško Marković

Na poziv Zaeva

Marković u ponedjeljak i utorak u zvaničnoj posjeti Makedoniji

Predsjednik Vlade Duško Marković otputovaće u ponedjeljak u Skoplje u zvaničnu posjetu Republici Makedoniji na poziv predsjednika Vlade Makedonije Zorana Zaeva.

Marković će se tokom boravka u Skoplju sastati i sa predsjednikom Republike Makedonije Đorđem Ivanovim, a učestvovaće i u radu Samita 100 poslovnih lidera Jugoistočne Evrope koji se održava u Skoplju 16. i 17. oktobra na temu „Novi dogovor za novo vrijeme: Može li Region da se takmiči u globalnom miljeu“.

Zvanična posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Skoplju biće prilika za dalje produbljivanje saradnje u bilateralnim odnosima dvije prijateljske zemlje, putem definisanja konkretnih zajedničkih aktivnosti i projekata čija bi se realizacija mogla očekivati u predstojećem periodu, te za neposrednu razmjenu mišljenja o aktuelnim bilateralnim, regionalnim i međunarodnim temama, kao i razgovor o pitanjima od značaja za evroatlantsku integraciju Republike Makedonije, saopštila je Vladinsa Služba za odnose sa javnošću.

Sa predsjednikom Vlade putuje i ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.