Ana Ivanović i Švajni odabrali ime za sina
Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger

Odluka je pala

Ana Ivanović i Švajni odabrali ime za sina

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger za nekoliko mjeseci će postati roditelja sina prvenca, a već sada su počeli da smišljaju njegovo ime.

U odnosu na većinu dama koje biraju nešto modernija i relativno nepoznata imena Ana, u dogovoru sa svojim mužem, želi da njen sin ima staro srpsko ime. 

Prema anonimnom izboru bliskom paru, u užem izboru se našlo nekoliko imena - Stefan, Marko, Luka i Aleksandar. 

“Ana i Švajni su oduševljeni što će im prvo dijete biti sin. Ona navija da se zove Stefan, dok je Bastijanu simpatično ime Marko. U užem izboru su im i imena Aleksandar i Luka’’, rekao je izvor za "Kurir". 

On navodi da će Bastijan vjerovatno ispuniti Aninu želju. 

“Srpski zet će se vjerovatno složiti s Aninom odlukom, budući da je zbog ljubavi prema njoj progovorio i naš jezik! Dakle, u porodicu Švajnštajger stiže jedan Stefan!’’, kazao je na kraju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.