15-godišnjak uhapšen zbog teških krađa
Ilustracija

Podgorica

15-godišnjak uhapšen zbog teških krađa

Podgorička policija uhapsila je maloljetnika H.E(15) kojeg sumnjiči da je počinio četiri teške krađe.

Službenici CB Podgorica su rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa počinjena u septembru i oktobru ove godine na štetu fizičkih i pravnih lica i tom prilikom lišili slobode maloljetnog H.E. (15) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio ova krivična djela, saopštila je Uprava policije.

15-godišnjak je, kako se sumnja, otuđio ukupno 470 eura, lap top, dva mobilna telefona i tri para naočara.

-Dio otuđenih stvari je pronađen i biće vraćen vlasnicima.O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da se ovo lice liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio četiri krivična djela teška krađa, i da mu se uz krivičnu prijavu privede- zaključuje se u saopštenju policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.