Učenika Građevinske škole tukli ispred škole
Ilustracija

Podgorica

Učenika Građevinske škole tukli ispred škole

Sedamnaestogodšnjak - učenik trećeg razreda Građevinske škole napadnut je juče ujutru u dvorištu ispred fiskulturne sale, saznaje Pobjeda.

Njega su izudarala dvojica mladića od kojih je jedan učenik četvrtog razreda Elektrotehničke škole, a drugi je stariji, saopšteno je Pobjedi.

Uprava Građevinske škole obavijestila je roditelje dječaka, nakon čega je odvezen u Klinički centar gdje su mu konstatovane lakše povrede.

Prema riječima svjedoka, imena osumnjičenih za incident poznata su policiji jer su ih očevici prepoznali.

Sličan incident dogodio se prije deset dana u dvorištu Elektrotehničke škole ,,Vaso Aligrudić“ kada su pretučeni učenik te škole i njegov otac. Na njih su tada nasrnula dvojica učenka ove škole.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.