DPS: Demokrate brane neodbranjivo
DPS

"Da se pozabave svojim dvorištem"

DPS: Demokrate brane neodbranjivo

Demokratska partija socijalista nikad nije pretendovala da utvrđuje bilo čiju odgovornost, posebno ne krivičnu. Za taj posao postoje nadležne državne institucije, čiji rad Bečićevi Demagozi uvažavaju, ali selektivno od slučaja do slučaja. Kao i svi licemjeri i demagozi, oni misle da su mjera svega, te sebi dodjeljuju ulogu da odlučuju o krivici i nevinosti. Jasno je da su junaci Nušićevog „Sumnjivog lica“ danas u poziciji da brane neodbranjivo, kazali su iz DPS-a.

Kako kažu iz DPS-a Demokratama se "lagano urušava kula od karata koju su mjesecima gradili, "ali su zaboravili „sitnicu“ – laž je temelj veoma sklon padu"".

"U njihovom poimanju pravde i morala svi drugi mogu biti krivi, ali njihova nedjela i nepočinstva uvijek su plod neke zavjere.

Umišljeni moralni arbitri vide trunku u tuđem oku, ali sebe smatraju nevinima čak kad im policija kod članova opštinskog odbora nađe automatsko oružje. Što se Gorana Slovinića tiče, je li ili nije njihov funkcioner i finansijer, ko je kome što obećavao, neka raščišćavaju između sebe, kao i okolnosti pod kojima je podnio ostavku „zbog nemogućnosti da prisustvuje sastancima“ ili, kako bi narodski bilo rečeno - zbog odlaska u zatvor", saopšteno je iz DPS-a.

Kažu da su se problemi nagomilali Demokratama.

"Demagozi, pozabavite se svojim dvorištem i svojim poslom, za tuđe strahove ne brinite", poručuju iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.