Živković: Čiji su državljani bili Jokić i Pejović na dan stupanja na funkcije?
Danijel Živkovićd

"Slučaj ispisivanja iz srpskog državljanstva da ispita Tužilaštvo"

Živković: Čiji su državljani bili Jokić i Pejović na dan stupanja na funkcije?

Demagozi, niko vas nije pitao da li su Vladimir Jokić i Mijomir Pejović državljani Republike Srbije danas, već da li su to bili u vrijeme stupanja na fukcije. Vaše podmetačine više ne mogu da prođu ni kod đece u vrtiću, a način na koji brzopotezno dobijate ispis iz srpskog državljanstva je slučaj koji treba da ispita Tužilaštvo, kazao je Danijel Živković poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Kao što smo već rekli i Demagozima, ali prije svega građanima Crne Gore, naši funkcioneri su stekli državljanstva susjednih država prije 2006. godine, kada je to bilo zakonom dozvoljeno, jednako kao što je zakonom dozvoljeno da ta državljanstva zadrže. Jokić i Pejović su državljanstva Republike Srbije stekli nakon 2006. godine, i zadržali ih sve dok nijesmo razotkrili njihovu podmetačinu, čime su prekršili Ustav Crne Gore i obmanuli građane koji su glasali za njih na izborima", kazao je Živković reagujući na saopštenje Demokrata.

Živković dodaje da su "Svi „šešeljevci“ sa početka 90-ih godina su u vašim redovima, družino Alekse Žunjića, uključujući i one koji su formirali zloglasni Sedmi bataljon".

"I njih ćete se odreći jednakom brzinom kao što ste danas sa svog sajta iz spiska članova Opštinskog odbora Demokrata Budva brže-bolje izbrisali imena Nikole Sjekloće i Gorana Slovinića, nakon što su uhapšeni u policijskoj akciji kao članovi organizovane kriminalne grupe", kazao je Živković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.