Demokrate

Odgovor Demokrata DPS-u o državljanstvu

"Izmišljotina da su Pejović i Jokić državljani Srbije" (FOTO)

Opet se oglasio potrčko najveće Organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori zvane DPS, poslanik Danijel Živković, zadužen da politički pogine kako bi zaštitio nalogodavce. I, naravno, kao svaki prethodni put napada čiste ljude, prikrivajući funkcionere partije kojoj pripada, navodi se u saopštenju Demokrata Crne Gore.

Reagujući na  navode poslanika DPS-a Danijela Živkovića, koji je kazao da Demokrate i dalje ćute o stranim državlajnima,  , iz ove partije kažu da se služe činjenicama, a ne podmetačinama i nagađanjima.

"Pitamo DPS Organizovanu kriminalnu grupu da daju odgovor koji su dužni cjelokupnoj Crnogorskoj javnosti, a riječ je o dvojnim državljanstvima svojih funkcionera: da li je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd? Da li je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo? Da li je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću? Da li je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd? Da li je Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd? Da li je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd? Da li je Vesna Vučetić, odbornica DPS u SO Budva u zadnja tri saziva, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem na adresi kralja Petra Prvog? Da li je Nikola Cvijović, kandidat DPS-a za odbornika u SO Budva, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Savskom Vencu, Beograd?", pitale su Demokrate.

Kako kažu u prethodnom odgovoru na ovu temu, pred licem javnosti su pitali DPS da li još neki, osim već objelodanjenih  funkcionera, ima državljanstvo još neke države pored državljanstva Crne Gore.

"Pošto niste željeli da odgovorite, ovoga puta mi  otkrivamo još jednog. Vi nam recite: da li je tačno da je Bojka Đukanović, bivša predsjednica SO Nikšić i članica opštinskog odbora Demokratske partije socijalista državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Starom gradu, Beograd?

Napominjemo, zbog javnosti Crne Gore, brutalna je izmišljotina da je Mijomir Pejović državljanin Srbije, kao što je ista neistina izrečena i za Vladimira Jokića, predsjednika Opštine Kotor. U skladu sa našom tvrdnjom, na uvid crnogorskoj javnosti dostavljamo potvrde iz kojih se sa" sigurnošću i nedvosmisleno može vidjeti da ni Mijomir Pejović, ni Vladimir Jokić nijesu državljani Srbije.

potvrdaJokic

2245079410215275113450112482871839o

Foto: Demokrate

Očekujemo od šefova i članova OKG da učine isto, makar za samo jednog od 9 navedenih funkcionera.

Dakle, kada je riječ o DPS Organizovanoj kriminalnoj grupi, očigledno je da nisu samo puni kriminalaca, već su puni i stranih državljana. Ovom prilikom im poručujemo da  da izvrše uvid u elektronsku bazu članova Srpske Radikalne Stranke, da ih i tamo nema pošto su potekli iz miljea Vojislava Šešelja", kazale su Demokrate.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.