Politički odnosi Srbije i CG sve bolji, najbolji u posljednjoj deceniji
Brajović-Gojković

Gojković i Brajović ocijenili

Politički odnosi Srbije i CG sve bolji, najbolji u posljednjoj deceniji

Politički odbnosi Srbije i Crne Gore su sve bolji, ocijenjeno je nakon sastanka šefova parlamenata dvije zemlje, Maje Gojković i Ivana Brajovića.

Brajović će se, kako je najavljeno, tokom posjete Srbiji, sastati sa ministrom spoljnih poslova te zemlje, Ivicom Dačićem, kao i srpskom premijerkom Anom Brnabić.

"Moramo da kažem da su u posljednjoj deceniji ovo najbolji odnosi, kad su u pitanju rukovodstava. I takođe moram da kažem da sva saradnja, ekonomska, infrastrukturna, saradnja u turizmu, ide svojim smjerom i tu nema nikakvih ograničenja", rekao je Brajović.

On je rekao da su ocijenili da je vrlo važno da parlamentarna diplomatija može doprinijeti ubrzanju saradnje na svim nivoima.

Gojković je, sa druge strane, rekla da je parlament Crne Gore spreman da pomogne srpskim kolegama u procesu evropskih integracija.

"Jedni drugima dajemo značajnu i iskrenu podršku", istakla je Gojković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.