Migranti u Srbiji pronađeni skriveni u tovaru tekstila
Ilustracija

Pokušavali ilegalno da pređu iz Srbije u Hrvatsku

Migranti u Srbiji pronađeni skriveni u tovaru tekstila

Srpski carinici pronašli su danas pet migranata koji su pokušavali da ilegalno pređu granicu Srbije sa Hrvatskom skriveni u tovaru tekstila.

Migranti su, kako se navodi u saopštenju Uprave carina Srbije, pronađeni u jednom kamionu hrvatskih registracija na graničnom prelazu Šid.

Kako se navodi u saopštenju, migranti su bili skriveni u kamionu koji je prevozio tekstil (majice i košulje) za Italiju. 

Petorica Avganistanaca starih oko 20 godina bili su sakriveni u tovarnom dijelu kamiona i to u velikim gvoznenim paletama koje su karakteristične za prevoz tekstila. U saopštenju se navodi da su „jedva izvučeni iz paleta“.

„Sumnja se da su u kamion ušli dok se vozač odmarao na jednoj pumpi u blizini prelaza“, navodi se u saopštenju.

Anadolija

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.