Policija privela 35 ovaca
Ilustracija

Neobičan zadatak

Policija privela 35 ovaca

Neobičan zadatak imali su pripadnici litvanske policije iz grada Anikščaj u centralnom dijelu zemlje, kada su jedne noći morali da privedu stado od 35 ovaca.

Malo kao policajci, više kao pastiri, sproveli su odbjeglo stado do dvorišta policijske stanice gdje su ovce provele noć, kako ne bi ugrozile saobraćaj na lokalnom putu.

Ispostavilo se da su ovcje pobjegle kroz rupu u ogradi sa obližnjeg imanja, a da vlasnik inače velikog stada, nije ni primijetio da mu nekoliko ovaca nedostaje.

Bio je iznenađen kada ga je policija obavijestila da su njegove ovce provele noć u stanici.

A za to je kažnjen je sa 15 eura po optužbi za zanemarivanje životinja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.