Radunović i Knežević najozbiljniji kandidati DF-a za gradonačelnika Podgorice
Slaven Radunović

Potencijalni favorit i Branko Radulović

Radunović i Knežević najozbiljniji kandidati DF-a za gradonačelnika Podgorice

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević najozbiljniji su kandidati na izborima za gradonačelnika Podgorice iz Demokratskog fronta, saznaje Pobjeda.

Više ovog našeg lista iz Demokratskog fronta saopštilo je da kao ,,ozbiljan i jak kandidat“ figurira i profesor Branko Radulović, potpredsjednik Pokreta za promjene, ali tek ostaje da se vidi da li bi on prihvatio da bude nosilac liste i uđe u trku za gradonačelnika.

Izvori Pobjede su precizirali da za sada nije poznato ko od pomenuta tri visoka funkcionera Fronta ima najviše šansi da bude izabran za kandidata koji će predvoditi listu u Podgorici.

Kao prvi kandidat svakako figurira Slaven Radunović, koji član najjače stranke u DF-u - Nove srpske demokratije.

''Radunović dolazi iz najjače stranke i logično je da bude prva opcija. On odlično poznaje situaciju u glavnom gradu, što su njegove potrebe kao i planovi razvoja'', naveo je izvor Pobjede.

Izvor je saopštio da je Radunović već krenuo u kampanju na društvenim mrežama, objavljujući markantne fotografije iz Podgorice i navodeći da je ,,u pitanju njegov grad“.

''Ukoliko Nova srpska demokratija i Andrija Mandić čvrsto stanu iza Radunovića - on je vjerovatni kandidat. Ipak, treba sačekati da se vidi kakvo će biti raspoloženje u ostalim strankama'', saopštio je izvor.

Kao drugi ozbiljan kandidat konkuriše jedan od lidera Fronta, Milan Knežević, koji je kao dugogodišnji odbornik stekao uvid u sva dešavanja u glavnom gradu i odlično poznaje način funkcionisanja svih gradskih službi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.