Most koji vam pruža osjećaj da stojite na vrhu svijeta (VIDEO)

Spaja dva planinska vrha

Most koji vam pruža osjećaj da stojite na vrhu svijeta (VIDEO)

Od jednog do drugog planinskog vrha u Švajcarskoj moguće je stići – pješaka.

Svi turisti zaljubljenici u adrenalin, planinske sportove i ljubitelji nevjerovatnih pejzaža, koji se nađu u Švajcarskoj, odnedavno mogu da posjete most koji spaja dva planinska vrha.

Most je sagrađen na visini od 3.000 metara i dugačk je 107 metara. Jedna strana vodi do vidikovca sa kog se pruža izvanredan pogled na Alpe uključujući i najviši vrh Monblan.

Zimi je doživljaj jednako nevjerovatan kao i ljeti, pa mnogi koji se nađu na ovom mjestu gotovo da imaju utisak da stoje ako ne na samom vrhu svijeta, onda Evrope.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.