Demokrate: Braća Dalton se javila iz Budve
Demokrate

Odgovor DPS-u

Demokrate: Braća Dalton se javila iz Budve

Nakon saopštenja DPS-a u kome navode da je samo pitanje kada će se raspasti vlast u Budvi odgovor je stigao od Demokrata.

"Braća Dalton su se ovoga puta javila iz Budve, gdje su njihova nedjela i zločini prema građanima, prostoru i resursima možda i najuočljiviji. Šef organizovane kriminalne grupe, Svetozar, njegov šef – Milo, i njihovo uvo i crna kutija – Duško, zadali su članovima svojih ostataka od odbora u Budvi da napišu par nebuloza kako bi pokazali da se još bartgaju, misleći da su našli pukotinu kroz koju bi mogli da se opet provuku do vlasti. Uzalud, gospodo iz filijale organizovane kriminalne grupe u Budvi. Nemojte da mislite da ćete, kao vaši šefovi da profitirate iz nečije rasprave – sa preko 26% podrške crnogorskih građana, i još većom podrškom Budvana, nismo mi politički subjekt u raspadanju, kao vaš, da biste mogli kao strvinari da kružite iznad nas"- navode u saopštenju.

Znaju građani Budve, kako kažu, šta su braća Dalton dala Budvi, a šta uzela od nje i građana – dali ništa, uzeli sve.

"I to, naravno, protivpravno. I to dokazano protivpravno. Pa su još sve i priznali. I onda, moralni čistunci, koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u džepu, i to tuđem, imaju smjelosti da se uopšte pojave na svijetlo dana, a kamoli da lažno optužuju i dijele lažne etikete ljudima koji su za vrlo kratko vrijeme konsolidovali finansije i krenuli u već osjetni oporavak Budve. Nečuveno, licemjerno, tragično i mizerno, kako samo oni umiju. Pritom, braća Dalton – Milo, Sveto i Duško, koje je sudbina razdvojila – ovaj srednji, nakon što je pokrao sve što nije za nebo zavezano, pobjegao je od zaslužene kazne – očigledno misle da im je krivi dio od Budvanki i Budvana, pa neustavnim zakonima pokušavaju da prigrabe još ovo malo obale, prirodnih ljepota i zemlje što im je ostalo"- kažu u saopštenju.

"Moramo da pitamo predstavnike kriminalno-mafijaške organizacije, na čelu sa braćom Dalton, koja je sijala podjele gdje god je stigla – jesu li vam svi milioni na sigurnom? I oćete li ići da posjetite Miomira Mugošu, da mu ponesete kilo voća i tetrapak soka kad završi tamo gdje ćete svi vi koji ste radili protivno zakonu. Mislio je i Sveto da će moći da uživa u svojim milionima i nekretninama, mislio je i Mugoša da će lagano da izdaje stanove po Podgorici i da ubira plodove svoga „rada“ u malverzacijama oko Carina. I Milo misli da će iz Dubaija da direktoruje prvim, drugim, petim bankama, a Duško da šefuje klanom koji nosi naziv po imenu grada iz kojeg je za vrijek vjekova. Ne biva to tako. I najveći razbojnici uvijek završe tamo gdje im je mjesto.

Žalosno je da još uvijek ima makar i jedna jedina osoba koja radi po uputstvima razbijene OKG DPS u Budvi i njihovih šefova sa državnog nivoa. No, ovakva nemušta saopštenja, kojima pokušavaju da povuku znak jednakosti između opozicione uprave koja je stabilizovala Budvu i DPS uprave koja je poharala Budvu, jedino je što im ostaje. Međutim, kad je ovolika frustracija zbog poraza u Budvi, kako li će tek biti krajem novembra, a li i na svakim narednim izborima kad braća Dalton budu trajno odvojena od pozicije da pljačkaju državu i građane. Gospodo iz OKG, bolje se već pripremite za to. Lakše će vam biti"-zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.