Dječiji sportski dan 14. oktobra

Programi povodom Dana opštine Herceg Novi

Dječiji sportski dan 14. oktobra

Dan posvećen najmlađim Novljanima i sportu očekuje nas u subotu, 14. oktobra u Sportskom centru „Igalo“, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

"Manifestacija  Dječiji sportski dan dio je programa Oktobarski dani, posvećenog proslavi Dana opštine Herceg Novi, ali i prilika da se obilježi 10. godina rada Sportskog centra i promovišu zdravi stilovi života.

Dječiji sportski dan počeće u 11 sati, javnim časom za mališane „Vježbe oblikovanja kao sastavni dio života“.

U drugom dijelu programa, od 12 sati, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić pozdraviće djecu i uručiti sportskim kolektivima poklone u vidu vaučera za kupovinu opreme mlađim takmičarskim selekcijama", navodi se u saopštenju.

Ulaz na Dječiji sportski dan je besplatan.

"Pozivamo djecu da u društvu roditelja, prijatelja, baba i djedova, tetki i svih drugih koje požele povesti dođu u Sportski centar na dan mladosti, sporta i druženja", kazali su iz Opštine.

Dječiji sportski dan organizuju Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i Sportski centar „Igalo“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.