Crna Gora spremna da susjedima pruži punu podršku
Sa sastanka

Brajović -Latinović

Crna Gora spremna da susjedima pruži punu podršku

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Bosne i Hercegovine Đorđa Latinovića.

Brajović je zahvalio ambasadoru Latinoviću na doprinosu koji je pružio u snaženju odnosa između dvije prijateljske države u prethodnom periodu.

Ističući važnost daljeg jačanja parlamentrane saradnje predsjednik Brajović je ambasadoru Bosne i Hercegovine prenio pozitivne impresije koje je stekao tokom zvanične posjete Sarajevu.

"Tokom razgovora  pohvaljen je nastavak intenzivnog političkog dijaloga na najvišem nivou i izraženo zadovoljstvo potpisivanjem važnih međudržavnih sporazuma. Posebno je istaknuto potpisivanje Sporazuma o državnoj granici, kao prvog te vrste potpisanog između dvije države bivše SFRJ", saopšteno je iz kabineta predsjednika Skupštine.

Brajović je naglasio važnost uspješnog nastavka procesa evropskih integracija u obje zemlje i istakao spremnost Crne Gore da susjedima pruži podršku i podjeli svoja iskustva iz procesa evroatlantskih integracija.

"Sagovornici su, takođe, razmjenili  mišljenja o realizaciji infrastrukturnih projekata važnih za bolju povezanost i jačanje privredne saradnje, te o aktuelnim dešavanjima na Zapadnom Balkanu", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.