Podgorica: Dva dana djevojku držao zatvorenu i tukao je
Ilustracija

Uhapšen 43-godišnjak

Podgorica: Dva dana djevojku držao zatvorenu i tukao je

43-godišnji Podgoričanin uhapšen je nakon što je skoro dva dana u svojoj kući držao zatvorenu djevojku. On je žrtvi nanio i više tjelesnih povreda.

Podgorička policija je juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja uhapsila Podgoričanina L.D. (43) zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje na štetu A.J iz Podgorice.

Prema informacijama iz policije, on se sa oštećenom, 7. oktobra oko 19h po dogovoru našao na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, nakon čega su otišli u njegovu kuću u mjestu Dušići.

"Nakon kraćeg verbalnog konflikta, L.D. je, kako se sumnja, oštećenoj zadao više udaraca otvorenom šakom u predjelu glave i potom je nastavio da je fizički i psihički zlostavlja.L.D. je, sumnja se, oštećenu A.J, mimo njene volje, držao zatvorenu do 9.10. do 8 časova, kada joj je dozvolio da se taksi vozilom udalji iz kuće radi ukazivanja pomoći, uz prijetnju da nikome ništa ne kaže", saopštila je Uprava policije

Djevojci A.J.  koja je zadobila više lakših tjelesnih povreda je ukazana medicinska pomoć. 

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se L.D. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje", naveli su iz Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.